SZKOLENIE DLA SAL WESELNYCH

3-dniowe szkolenie dedykowane dla managerów sal weselnych na Twojej sali weselnej!

W pierwszym dniu odbywa się część teoretyczna (PANEL I, PANEL II)
W drugim  dniu (dzień wesela, przyjęcia weselnego) odbywa się PANEL III
W trzecim dniu (dzień poprawin) odbywa się koordynacja poprawin (część PANELU III)
Dodatkowo otrzymasz od nas materiały pdf , wzory umów oraz checklisty pomocne w przygotowaniach i koordynacji wesela.

 

ZAKRES SZKOLENIA STACJONARNEGO:

PANEL I

  • Sporządzenie oferty weselnej;
  • Sporządzenie oferty poprawin;
  • Przygotowanie wzoru umowy pomiędzy salą weselną a parą młodą;
  • Przygotowanie wzorów układu stołów;
  • Przygotowanie rozpisek menu dla kucharzy i kelnerów;
  • Ustalanie harmonogramu menu weselnego;
  • Obliczenie liczby dań na paterach, ciast, przystawek, kolacji, soków, napojów, alkoholu;
  • Jakie alkohole powinny pojawić się w ofercie?
  • Checklista z zadaniami do przygotowania wesela;
  • Zasady przeprowadzenia rozmowy z parą młodą oraz przedstawienia oferty;
  • Zasady prezentacji obiektu weselnego;
  • Zasady i termin zakupienia towaru na wesele;
  • Przygotowanie grafiku czasu pracy dla kucharzy i kelnerów w ramach przygotowania wesela;
  • Przygotowanie grafiku czasu pracy dla kucharzy i kelnerów na wesele;
  • Przygotowanie profilów w social mediach;
  • Przygotowanie rozliczenia z Parą Młodą;

 

PANEL II

  • Zasady koordynacji wesela;
  • O czym warto pamiętać zanim para młoda wejdzie na salę?
  • Co należy przygotować i na co zwrócić uwagę podczas powitania chlebem i solą?
  • Co należy przygotować i na co zwrócić uwagę podczas powitania winem musującym?
  • Co należy przygotować na moment składania życzeń pary młodej na sali?
  • Kiedy należy rozpocząć serwis i podać dania z zaplanowanego menu?
  • Kiedy należy podać alkohol?
  • Jakie odstępy czasu powinny być zachowane pomiędzy poszczególnymi posiłkami?
  • Koordynacja pracy kelnerów podczas pierwszego tańca pary młodej;
  • Na co warto zwrócić uwagę podczas deseru (deser serwowany/ciasta na paterach/ciasta na osobnym stole/słodki stół);
  • Kiedy podać tzw. zimną płytę, ciepłe kolacje według harmonogramu;
  • Jak koordynować atrakcje, podziękowania dla rodziców, oczepiny, tort;
  • Ustalenie wspólnego harmonogramu wydawania dań z menu (pomiędzy innymi atrakcjami weselnymi);
  • Zasady koordynacji przyjęcia weselnego;
  • O czym należy pamiętać podczas mniejszych przyjęć weselnych?
  • Zasady współpracy z usługodawcami weselnymi;
  • Zasady koordynacji poprawin;

 

PANEL III

Zajęcia praktyczne podczas wesela na Twojej sali weselnej;

  • Przygotowanie do wesela oraz wspólna praca podczas wesela;
  • Przygotowanie do poprawin oraz wspólna koordynacja poprawin;

 

DLACZEGO MY?

  • 23 lata pracy w gastronomii;
  • 13 lat doświadczenia w koordynacji wesel;
  • Ponad 330 zorganizowanych dużych wesel;
  • Ponad 1500 zorganizowanych imprez okolicznościowych;
  • Tysiące przeprowadzonych spotkań z Parami Młodymi;
  • Miliony udzielonych odpowiedzi na zadane pytania;
  • Najlepsze referencje od naszych absolwentów;
  • Pierwszy taki autorski produkt na rynku;
  • Certyfikat Konsultanta Ślubnego;

 

Po zakupie szkolenia skontaktuję się z Tobą, aby ustalić dogodny termin planowano wesela na Twojej sali weselnej - tak abyśmy mogli poprowadzić Was drogą, którą My szliśmy wiele razy!

 

Projekt dofinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020.

Ostatnia najniższa cena z 30 dni: 6700 zł

 

Cena : 7900 zł

Cena promocyjna: 6700 zł

Kup teraz

Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem oraz polityką prywatności i ją akceptuję.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Firmę Nowital Spółka Jawna z siedzibą przy Rynek 32, 67-200 Głogów w celu marketingowym oraz promocyjnym.

Zapisz mnie do newslettera. Zero spamu! Tylko wartościowe treści.

Zapisz się na newsletter